temperatures d'espanya

dimecres, 30 de novembre del 2011

Dia similar a l'anterior: Pocs núvols, sol i temperatures suaus al migdia.

Seguiment Meteofotogràfic 30/11/2011

Dades:
Temperatura Mínima 3,6ºC (08:46 a.m)
Temperatura Màxima 12,2ºC (15:37 p.m)

Predicció:

Estat del cel

Cel serè o poc ennuvolat en general, amb el pas d'algunes franges de núvols alts i prims, més abundants al final del dia. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral central i sud, sobretot durant la primera meitat de la jornada.
A més, fins al migdia hi haurà estrats baixos a l'oest de la depressió Central i a punts del Prelitoral sud.

Precipitacions

No se n'esperen.

Temperatures

Les mínimes seran similars, tret del litoral nord on pujaran lleugerament. Es mouran entre -6 i -1 ºC al vessant sud del Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, al vessant nord el Pirineu, a la Catalunya Central i a la Plana de Vic, entre 2 i 7 ºC al Prelitoral, i entre 7 i 12 ºC al litoral.
Les màximes pujaran lleugerament arreu, malgrat que al quadrant nord-est, al vessant nord del Pirineu i a Ponent l'ascens serà moderat. Es mouran entre 9 i 14 ºC al Pirineu i a Ponent, entre 18 i 23 ºC a la meitat nord del litoral i del Prelitoral, i entre 13 i 18 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Serà bona, però amb boires i boirines matinals a planes i fondalades de l'interior que a l'oest de la depressió Central persistiran fins al migdia

Vent

A l'interior serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, i de component oest fluix amb cops moderats la resta de la jornada. Al litoral bufarà de component sud i oest entre fluix i moderat, si bé de matinada i fins a l'inici del matí bufarà terral fluix. Al quadrant nord-est del país també s'imposarà el component sud i oest, tot i que serà moderat amb cops forts, i alguns de molt forts a cotes mitjanes.

http://www.meteo.cat/servmet/prediccio/ctermini/cat/d1.html