temperatures d'espanya

dissabte, 8 d’octubre del 2011

Cap de setmana de tardor

Divendres va començar amb forces núvols. Una entrada d'aire fred va fer caure els termòmetres 4 o 5 graus respecte dies anteriors. El cel durant el matí va estar força tapat, encara que a la nostra zona no va caure ni una gota. Cap a altres comarques van caure xàfecs localitzats i de curta durada (Nord del Maresme i al Vallès).Poc abans de la posta van començar a créixer bons cúmuls direcció sud que van donar alguns ruixats a alguns barris de Barcelona i a Badalona es van recollir aproximadament 2 litres per metre quadrat.
A la nostra zona quan es va fer fosc van caure quatre gotes de caràcter inapreciable.Dades Divendres 07/10/2011
Temperatura Mínima 14,4ºc (08:10 a.m)
Temperatura Màxima 23,1ºC (13:15 p.m)


Dissabte ens hem llevat amb un cel carregat de núvols prims (cirrus) i esteles per condensació dels avions.
Un cel molt fotogènic després de tant dies d'aburriment.
De cara a la tarda han aparegut núvols lenticulars, produïts per l'aire fred en alçada.I a l'hora de la posta aquest núvols lenticulars han agafat unes coloracions vermelloses ben boniques.Quan s'ha fet fosc hem pogut observar la pluja d'estels "Dràconides" que ha estat força activa aquest cop. Segons els experts unes 750 per hora.Dades  Dissabte 08/10/2011
Temperatura Mínima 6,7ºC (06:53 a.m)
Temperatura Màxima 18,2ºC (16:32 p.m


Previsió:
La resta del cap de setmana el passarem amb pocs canvis.
Diumenge amb cel bàsicament seré. El vent de Mestral afluixarà. I les temperatures de tardor li queden les hores comptades. Dilluns tornarà a pujar el termòmetre. Matins de jaqueta i migdies amb temperatures d'estiu.