temperatures d'espanya

divendres, 26 d’agost del 2011

Dia de canvis: Divendres 26/09/2011

Després d'un altre nit molt xafogosa. El dia ha començat amb alguns núvols baixos que enteranyinaven el cel. De cara al mig dia han començat a créixer nuvolades direcció oest des de les nostres vistes i s'han començat a produir els primers xàfecs cap a Montserrat .



De cara a la tarda les pluges s'han anat extenen i s'han produït xàfecs curts però intensos, acompanyats de calamarsa a alguns llocs i també de vent fort. Cap a l'Empordà, Garrotxa, Gironès, Moianès, Penedès, Vallés, Maresme, Barcelonès,....
Aquest canvis els esperàvem de fa dies, però el que no esperàvem que les pluges d'aquesta tarda es produïssin d'una forma tant extensa i arribessin a afectar fins al litoral. A la nostra zona ens han deixat aquests ruixats de tarda 8 litres per metre quadrat.



Un cop que ha acabat de ploure encara hem pogut veure unes ullades de sol i una preciosa posta amb un cel ben vermellós.





Previsió:
El cap de setmana es presenta ben diferent. En general farà sol a tot arreu. Les temperatures no seran gaire altes i l'ambient serà molt més agradable i desapareixerà aquesta xafogor tant intensa dels últims dies.


Enllaços d'interès:
- Les tempestes d'aquest divendres sorprenen a molts punts del litoral. http://www.ara.cat/societat/METEO_0_542946465.html

Dades:
Temperatura Mínima  15,8ºC (23:59 p.m)
Temperatura Màxima 29,7ºC (15:28 p.m)
Pluja recollida: 8 litres per metre quadrat