temperatures d'espanya

dimecres, 10 d’agost del 2011

Matí amb temperatures molt baixes: Dimarts 09/08/2011

De matinada les temperatures han caigut fins a 13ºC a Lleida, Vic i Olot. I fins a 10ºC a la Seu D'Urgell. A primera hora havien intervals de núvols, que ràpidament s'han desfet quedant el cel amb algunes pinzellades de núvols prims. Ha sigut un dia amb més sol que els dias anteriors, encara que les màximes s'han mantingut a ratlla.



A última hora quedaven ben pocs núvols, tants sols alguns núvols prims colorejats pels tons de la posta. I un cop que s'ha fet fosc hem pogut observar la bonica lluna en quart creixent d'aquest dimarts d'estiu amb temperatures ben fresques per l'època.




Dades
Temperatura Mínima 15,2ºC (07:30 a.m)
Temperatura Màxima 24,2ºC (16:15 p.m)

Cel variable i paissatge de Tardor a ple Estiu: 08/08/2011

A primera hora una manta de núvols baixos tornava a tapar el cel a la majoria de comarques, que amb el pas de les hores han anat desapareixent i hem tingut una tarda assolellada. Els boscos de la nostra zona aquest estiu llueixen d'una esplèndida verdor i es poden trobar bolets a ple estiu.



La posta de sol ha anat  acompanyada de forces núvols, que han produït ruixats cap a alguns punts dl nord de Catalunya.




Dades
Temperatura mínima 16,6ºC (04:45 a.m)
Temperatura Máxima 28ºC (14:30 p.m)

Massa núvols per un diumenge d'agost: 07/08/2011


A primera hora s'escapaven alguns ruixats cap al Solsonès, el Berguedà o el Penedès. Matí amb molt més núvols que clarianes i alguns ruixats febles i dispersos.
A partir de migdia s'han anat obrint clarianes i el sol ha guanyat protagonisme durant la tarda.



Cap a l'hora de la posta ja quedaven ben pocs núvols, però hem gaudit d'una meravellosa panoràmica cap a Montserrat amb alguns núvols alts i prims i la lluna en quart creixent quan s'ha fet de nit.




Dades
Temperatura  Mínima 20,7ºC (02:50 a.m)
Temperatura Máxima 32,6ºC (15:00 p.m)
Podem dir que aquest diumenge hem tingut tant la mínima com la máxima més alta de tot l'estiu.