temperatures d'espanya

diumenge, 25 de setembre del 2011

Setmana de Tardor amb Temperatures d'Estiu

Diumenge ha començat amb el bosc fumejant. El primers rajos de sol sobre els arbres i la terra mullada donen aquest bonic efecte de fumeig del bosc.
El cel ha estat bàsicament seré i només alguns intervals de núvols cap al Pirineu Oriental sense cap consideració.La posta de sol totalment anticiclònica amb uns colors més d'estiu que de tardor.Previsió:
Setmana amb pocs núvols i sense pluges. Encara amb temperatures d'estiu. Però contrast de temperatures entre el dia i la nit, especialment a les planes i fondalades interiors.

Dades:
Temperatura Mínima 12,8ºC (06:31 a.m)
Temperatura Màxima  20,8ºC (16:30 p.m)

La pluja va fer la guitza el dia de la Merçe: 24/09/2011

Dissabte insegur i variable. Cel gris durant gran part del dia i plujós. A la nostra zona es van recollir 8,9 litres per metre quadrat.Durant el matí ens varem acostar durant una estona al Parc Natural del Garraf on es podien contemplar com es desnevolupaven els cúmuls direcció sud oest i també amb bones vistes cap a mar "Port Ginesta".Tarda amb més clarianes i espectaculars cúmuls a l'hora de la posta.Previsió:
Tant aquest diumenge com tota la setmana vinent gaudirem de moltes hores de cel clar i ambient gairebé d'estiu al migdia.

Dades:
Temperatura Mínima 15,4ºC (23:59 p.m)
Temperatura Màxima 22,5ºC (17:15 p.m)
Pluja recollida 8,9 litres per metre quadrat