temperatures d'espanya

dimarts, 23 d’agost del 2011

Sol i núvols baixos de tarda: Dimarts 23/08/2011

El dimarts l'hem començat amb un cel ben seré. De  cara al migdia han començat a créixer núvols baixos procedents de la façana litoral que han enteranyinat el cel per la tarda.
L es temperatures han quedat un pel més curtes, tot i així degut a l'elevada humitat hem tingut una marcada sensació d'humitat.La posta de sol ha estat deslluïda pels núvols baixos, que han fet que el sol s'amagues abans d'hora sota els núvols.Previsió:
El dimecres serà un dia clar i assolellat. Però al matí es repetiran aquest núvols baixos i bancs de boira a punts de la Costa brava i Costa Central, però ràpidament s'aniran trencant.
A la tarda creixeran nuvolades a punta del Pirineu i Prepirineu que podrien ser més extenses i afectaran a punts de la Catalunya central i de la Serralada Prelitoral.
En quant a les temperatures tindrem força xafogor a la costa, però ja es notaran aquest grau o dos menys i las nits no seran tant caloroses.

Enllaç d'interés:
- Balanç de l'onada de calor  http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=119409&idioma=0&departament=101&canal=102

Dades:
Temperatura Mínima 17,9ºC (06:33 a.m)
Temperatura Màxima 27,2ºC (18:11 p.m)