temperatures d'espanya

dimecres, 3 d’agost del 2011

Més calor i ruixats de tarda al nord de Catalunya: Dimecres 03/08/2011



El dimecres ha començat amb un cel enteranyinat de núvols prims que ràpidament han anat desapareixent, quedant un cel ben clar durant tot el matí. De cara el mig dia han començat a créixer nuvolades direcció nord i nord oest que han donat xàfecs de tarda cap a l'Alt Empordà, Osona, el Ripollès i la Garrotxa.




A l'hora de la posta hem pogut gaudir d'un veritable espectacle a color de la natura, amb les restes de les encluses de les tempestes del nord de Catalunya i mamatocumuls, uns curiosos núvols en què es poden observar pits o mames en la seva part inferior.



En quant a la previsió pels propers dies: Per demà s'espera més sol encara. Cel clar pràcticament a tot arreu, nomes alguns núvols baixos a primera hora a la costa, sobretot cap al sud. Divendres tornaran a aparèixer intervals de núvols, però només descarregaran xàfecs a les comarques de Lleida, i els sectors de muntanya. I pel cap de setmana continuaria igual, molt de sol i tempestes de tarda al Pirineu. Diumenge seria el dia que faria més calor de tota la setmana. Però mirant mapes ja s'entreveu un probable canvi de cara dimarts de la setmana vinent. Les temperatures podrien tornar a baixar.


Dades
Temperatura Mínima 17,8ºC (05:40 a.m)
Temperatura Máxima 28,9ºC (12:55 p.m)

Bon temps i temperatures d'estiu: 02/08/2011

El matí ha començat mig ennuvolat amb gotellades puntuals entre el Priorat i les Garrigues. Al migdia s'han format petits xàfecs just davant de la costa. A la nostra zona ràpidament les nuvolades s'han anat trencat i a lluit el sol durant tot el dia amb temperatures més altes que els últims dies.




Dades
Temperatura Mínima  18,1ºC (06:30 a.m)
Temperatura Máxima 27,2ºC (15:55 p.m)