temperatures d'espanya

dimarts, 29 de novembre del 2011

Cel serè o poc ennuvolat en general amb estrats baixos que deixaran el cel cobert o molt ennuvolat durant gran part de la jornada a Ponent i al sud del Prelitoral

Dimarts 29/11/2011


Agrair la col.laboració especial de CRISTIAN GASPAR per les fotografies dels cirrus del migdia.

Dades:
Temperatura Mínima  7,2ºC (22:50)
Temperatura Màxima 15,2ºC (14:21)

Predicció per demà:

Estat del cel

Cel serè o poc ennuvolat en general, amb el pas de franges de núvols alts i prims al llarg del dia. Tot i així, a ponent i a punts del Prelitoral sud hi haurà estrats baixos que deixaran el cel cobert o molt ennuvolat durant tota la jornada.
Independentment, durant les hores centrals del dia es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral central i sud de la Costa Brava, així com al litoral sud a partir de mitja tarda.

Precipitacions

No se n'esperen.

Temperatures

Les mínimes seran lleugerament més baixes al litoral i prelitoral, mentre que a la resta del territori es mantindran similars. Oscil·laran entre -4 i 1 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al Prelitoral sud, entre 2 i 7 ºC al prelitoral, i entre 7 i 12 ºC al litoral.
Les màximes baixaran lleugerament, tret de Ponent i del Prelitoral sud on es mantindran estables. Es mouran entre 4 i 8 ºC a ponent i al Prelitoral sud, entre 9 i 14 ºC al Pirineu, i entre 12 i 17 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Serà bona, tot i que amb boires i boirines matinals a planes i fondalades de l'interior que a l'oest de la depressió central persistiran durant tota la jornada.

Vent

A l'interior serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud i oest durant les hores centrals del dia. A l litoral bufarà terral fluix a l'inici i al final del dia, i vent fluix i de direcció variable la resta del dia, amb predomini del component sud a la tarda. Independentment, fins a l'inici de la tarda bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Empordà.

http://www.meteo.cat/servmet/prediccio/ctermini/cat/d1.html