temperatures d'espanya

dilluns, 25 de juliol del 2011

Poca calor i temps canviant: Dilluns 25/07/2011

El dia ha començat amb alguns intervals de núvols alts i prims que adornaven el cel. Ha lluit el sol amb força, encara que les temperatures han estat més primaverals que d'estiu. El temps canviant i l'ambient fresc podrien allargar-se com a mínim 7 dies més, perquè entren els corrents del nord que no permeten que s'instauri l'estiu amb força.
De cara a la tarda els núvols s'han anat fent més presents. I s'han produit xàfecs a les comarques de Girona.Per la tarda des de Badalona "Can Ruti" hem pogut observar un cel molt canviant amb tot tipus de núvols, variats i molt fotogènics: Cúmuls, estratocúmuls, cirroestrats, altoestrats i altocúmuls.I unes panoràmiques impressionants sobre la ciutat de Barcelona. Fins i tot pujant per La Conreria hem pogut observar un precios Arc de Sant Martí i una cortina de precipitació sobre els mar mirant cap a Montgat.La posta de sol ha estat ben bonica amb un cel ben rogenc mirant cap a la plana Vallesana i Montserrat.
Dades
Temperatura Mínima 14,8ºC (06:36 a.m)
Temperatura Máxima 25,7ºC (14:58 p.m)

Enllaços d'interés:
- Estiu absent: setmana 3 http://www.ara.cat/societat/Estiu-absent-meteorologia-previsio_del_temps-ARA_Meteo_0_523747759.html
- El temps s'ha tornat boig? http://www.ara.cat/societat/el_temps-nova_york-meteo_0_523147861.html
- L’abril és el nou estiu http://blogs.ara.cat/lhomedeltemps/2011/07/25/labril-es-el-nou-estiu/