temperatures d'espanya

dijous, 1 de desembre del 2011

Cel ennuvolat amb probables precipitacions febles



Seguiment Meteofotogràfic 01/12/2011

* Cal agrair la col.laboració especial de Cristian Gaspar amb el seguiment de la posta de sol.
Dades:
Temperatura Mínima 5,3ºc (07:39 a.m)
Temperatura Màxima 12,3ºc (15:26 p.m)


Predicció per divendres 02/12/2011

Estat del cel

Al litoral de matinada estarà molt ennuvolat. A l'interior al llarg del matí el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat amb núvols més compactes al terç oest.
Al final del dia la nuvolositat minvarà, sobretot al litoral nord.
Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert a partir de mig matí.

Precipitacions

A punts del litoral i del Prelitoral són probables precipitacions febles fins al vespre de manera intermitent i aïllada. Al vessant nord del Pirineu se n'esperen de febles al llarg de la tarda, la cota de neu estarà al voltant dels 1600 metres.

Temperatures

Mínimes semblants, o lleugerament més altes a punts del litoral i del Prelitoral. Estaran entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre 0 i 5 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 2 i 7 ºC al Prelitoral, i entre 7 i 12 ºC al litoral.
Màximes moderadament més baixes, tret de la depressió Central on pujaran moderadament. Voltaran entre 8 i 13 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 10 i 15 ºC a la depressió Central i al Prelitoral, i entre 12 i 17 ºC al litoral.

Visibilitat

Bona, empitjorant a regular al Pirineu i al Prepirineu occidental. A més, hi haurà boires i boirines a les planes i fondalades de l'interior al llarg del matí.

Vent

Girarà de component oest a nord. En conjunt serà fluix amb cops moderats. A partir de la tarda s'imposarà el mestral moderat amb cops forts a les Terres de l'Ebre, així com la tramuntana moderada amb cops forts a l'Empordà.