temperatures d'espanya

dilluns, 28 de novembre del 2011

Fins a primeres hores del matí són possibles alguns ruixats aïllats a punts del litoral

Dilluns 28/11/2011

Dades:
Temperatura Mínima 5,2ºC (08:23 a.m)
Temperatura Màxima 12,9ºC (14:50 p.m)


Predicció per demà dimarts:

Estat del cel

Serè o poc ennuvolat amb el pas de bandes de núvols alts i prims. Malgrat això, hi haurà estrats baixos a planes i fondalades de l'interior que a l'oest de la depressió Central puntualment persistiran durant tota la jornada.
A banda, fins a mitja tarda estarà entre mig i molt ennuvolat al litoral i Prelitoral, però a partir de llavors tendiran a minvar.

Precipitacions

Fins a primeres hores del matí són possibles alguns ruixats aïllats a punts del litoral.

Temperatures

Les mínimes seran lleugerament més altes al litoral i semblants a la resta. Oscil·laran entre -4 i 1 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central, entre 2 i 7 ºC al Prelitoral, i entre 6 i 11 ºC al litoral. Les màximes seran similars, si bé al litoral i prelitoral seran localment més baixes. Rondaran entre 5 i 10 ºC a l'oest de la depressió Central i a punts del prelitoral sud, entre 9 i 14 ºC al Pirineu, i entre 12 i 17 ºC a la resta de Catalunya.

Visibilitat

Serà bona, tot i que amb boires i boirines matinals a planes i fondalades de l'interior que puntualment a l'oest de la depressió Central persistiran tota la jornada.

Vent

Bufarà vent fluix amb cops moderats, serà de component nord fins a migdia, i a partir d'aleshores s'imposarà el vent de components oest i sud a l'interior i de component sud al litoral.

http://www.meteo.cat/servmet/prediccio/ctermini/cat/d1.html



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada